Mizuno

Previous
Next

We were recommended to Mizuno by a former exhibition company. Mizuno had an existing stand design in mind, but we felt we could improve on this using our previous design expertise. We presented an alternative concept that opened the space up, allowing for more traffic and easy access, irrespective of the location of the stand in the exhibition hall. Our new design was preferred by the Mizuno team.

We incorporated the latest wide-format graphics, which wrapped around the wall, and under the bridge.

The finished stand looked very effective. We worked closely with the client throughout the design process, keeping them up to date with the build process and graphics production.

The client was very happy with the stand. We are looking forward to working with them again shortly!

Scroll to Top